Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، اتفاقات بازی فوتبال ایران و لبنان از سوی اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس مورد بحث و بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس عصر امروز (دوشنبه 15 فروردین) با حضور مسئولین بخش‌های مختلف از جمله وزیر ورزش و جوانان، نماینده وزارت کشور، نیروی انتظامی و سرپرست فدراسیون فوتبال این موضوع را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد صالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس درباره جزییات این نشست به خبرنگار فارس گفت: ناهماهنگی در بین دستگاه‌ها در برگزاری مسابقه فوتبال کاملاً مشهود است این در حالی است که بازی‌های بسیار سخت‌تری در این استادیوم برگزار شده و می‌توانستند با مدیریت بهتری رقابت‌ را در تهران برگزار کنند.

وی افزود: عدم هماهنگی بین دستگاه‌ها و عدم تعامل بین آنها و همچنین فقدان اتاق کنترل و عمل باعث شد چنین مشکلاتی پیش بیاید.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس اظهار داشت: متأسفانه شاهد ناهماهنگی داخلی در برگزاری این بازی بودیم و دستگاه‌ها سعی می‌کنند اتهاماتی را به یکدیگر وارد کنند اما مقرر شد تا روز پنج شنبه همه مستندات، مکاتبات و مصوبات برای برگزاری این بازی به این کمیسیون ارسال شود تا علت حضور 23 هزار تماشاگر و نماهنگی‌های موجود در برگزاری بازی فوتبال ایران و لبنان بررسی شود؛ شاید بررسی‌های میدانی هم داشته باشیم.

جوکار در پایان گفت: موضوع استیضاح وزیر ورزش و جوانان به دلیل اتفاقات بازی ایران و لبنان مطرح نیست اما می‌خواهیم عوامل مختلف ناهماهنگی در برگزاری این بازی را بررسی کنیم؛ ضعف مدیریت کاملاً مشهود است اما این موضوع تنها به وزارت ورزش برنمی‌گردد و همه مجموعه‌های برگزار کننده را شامل می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سومدیریت مسابقه فوتبال فوتبال ایران کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس ایران و لبنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۱۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • برگزاری نشست فوری تاج و ارکان انضباطی - اخلاقی درپی اتفاقات بازی پرسپولیس - سپاهان
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • کشدارترین حواشی قبل از بازی پرسپولیس و سپاهان بی‌تاثیر بود؛ بدون دست هم می‌توانست بازی کند!
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • ژاوی: مایه شرمساری است، خیلی عصبانی‌ام!
  • ترسوها و حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن/ فنی و فرهنگ؛ تعطیل!
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • کشف پنج دستگاه خودرو سرقتی از مخفیگاه باند سارقان
  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور